8.6.08

Hellehattujahti

Haluan hellehatun. Tarkoitus oli tehdä sellainen virkattu stetson jo keväällä, jota olisi voinut pitää puistossa ja rannalla. No, ei siitä tullut yhtään mitään. Stetsonin langat käytin loppujen lopuksi pikkuherran 7kk kesähattuun. Siitä tuli oikein miehekäs tipuineen päivineen, kuva tulee kun tulee, jos tulee. (kamala leväperäinen blogi tämä, sori kaikki säntilliset ihmiset)

Niin, hellehattuun. Seuraavaksi olen virkannut kauniin tummansinisestä Kotiväestä itselleni hattua, mutta olen ehkä hukannut sen keskeneräisen työn johonkin. Hmm. ja sitten tämä kuvan Hehkeä Hellehattu. Tämä se on. Tämän haluan!! Paperinarusta tehty. Eli vähän jotain erilaista. Tämän kanssa vaan alkaa tulla jo kiire, muuten kesä loppuu, ja syksyllä ei tällaista lirpaketta enää voi käyttää (paitsi jos laittaa hyttysverkon päälle, saa mainion sienestyshatun). Siellä Ravelryn Finnish crocheters-ryhmässä käynnisteltiin hellehatun virkkuuta (ja mattojen myös) ja tämä voisi olla panokseni jos hyvin käy.

Tämä Uutta virkkuukoukulla- kirja on kirppislöytö, mukana mm. virkattuja morsiuskruunuja (retromorsiamen must!!!), mattoja, laukkuja ja myös ohje, kuinka saatte nailonsukistanne kauniin laukun.

Ei kommentteja: