21.2.08

Flame-kaulurin ohje - Pattern for Flame neckwarmer

Kauluri syntyi vahingossa, kun olin neulomassa kaulaliinaa, mutta lanka ei riittänytkään pitkään huiviin. Sovittelin peilin edessä kaulahuivia, ja kuin itsestään se asettui kauluriksi, jonka nimeksi annoin "Flame", koska kauluri on vähän liekin mallinen ja lankana on hehkuvan oranssi Hjertegarnin Cool Flamme.

I made this neckwarmer accidentally when I was knitting a long scarf. I ran out of yarn so this is the result. It looks a bit like a flame and the name of the yarn is Cool Flamme.




Puikot/needles 7mm (US 10½-11)
Lanka/Yarn: Hjertegarn Cool Flamme (or something else bulky weight yarn)
Menekki n. 150 g (1,5 skeins Cool Flamme)

Luo 32 s. löyhästi. Neulo joustinneuletta 3o 2n kaulaliinaksi n.120 cm. Päättele silmukat niin löyhästi, että joustin ei kiristä mistään kohdasta. Taittele kaulurin muotoon ks. kuva. (helppoa esim. peilin edessä) ja kiinnitä hakaneuloilla saumakohdat. Ompele kiinni samanvärisellä ohuemmalla langalla siten, että sauma ei kiristä.
Cast on 32 sts loosely. Work in ribbing k3 p2 about 120 cm (47 ''). Bind off loosely. Fold into the shape as seen in the picture and sew together (blue marks in the picture). Make sure that the seam is not too tight.
(Centimeters in the picture converted to inches: 20 cm=7,9'', 30cm=11,8'', 32cm=12,6'')

edit: pattern in English

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiitokset konmmentista.Sait muuten kiikitettyä mut tuohon suolataikinan tekoon! :) Tänään on tehty satsi taikinaa, ja kohta meen ja väännän siitä aluksi ainakin nukkis-sapuskaa.

Suolaaja kirjoitti...

Kivaa! Kiinnostaa nähdä valmiit!!!

Pami kirjoitti...

Tuohan oli hyvä vinkki. Minullakin on pari liian lyhyttä kaulaliinaa.. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Upee! Wau!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, kiitos kiitos! Ihailin Flame-kauluriasi kun näin sen ja jäin odottamaan ohjetta. Ja tiedätkö: mulla on juuri tuota samaa lankaa odottamassa! (Oranssi on yksi mun lemppareista.)

Suolaaja kirjoitti...

Voi onnesta ymmyrkäisenä hymyilen täällä kommentteja:)

Mutta: kertokaa neulovat ihmiset että saako tuosta ohjeesta mitään tolkkua. Kyseessä on superhelppo ohje, mutta senkin voi tottumattomuuttaan sekoittaa:)

Ainoa juju tuossa mallissa on, että sekä luodut että päätellyt silmukat pitää olla riittävän löysiä (vai löyhiä?) että reunan voi venyttää äärirajoille. En oikein tiedä miten se kuuluu neulekielellä ilmaista:)

Heinis: hauskaa että sulla on samaa lankaa. Jotenkin se oli niin houkuttelevaa. En tiedä onko samaa sävyä enää saatavilla kaupoissa. Tuon langan ostin Priimasta viime keväänä.

Hansu kirjoitti...

Suolataikinaa tuli tehtyä penskana leikkeihin. Kun olivat kakkarat talven leikkimökissä oli melkoisen mielenkiintoista mönjää keväällä vastassa.

Kauluri on mielenkiintoinen :)

santra kirjoitti...

Kiva kauluri! Lanka on ihan uusi tuttavuus. ;))

Suolaaja kirjoitti...

Kiitos:)

Andrea kirjoitti...

Mycet smart och jeg skal prove det snart :)

Heheh... I don't really write in swedish (go figure) but had to give it a go :)

Hilsen fra Island.