20.2.08

Finnish crocheters in Ravelry

Suomenkielisille virkkaajille on nyt oma ryhmä Ravelryssä. Tarkoitus on keskustella käsitöistä ja muistakin aiheista ja laittaa näytille omia töitään ja lankojaan. Tämä on siis ensimmäinen perustamani ryhmä ja jossa vielä toimin ylläpitäjänä. Mutta Ravelryssähän on rauha&rakkaus-meininki, joten hommahan on leppoisa ; ) Esittelen tässä vielä ensimmäiset Gimp-kuvankäsittelyni, eli Finnish crocheters bannerin ja napin. Ihan kivat ja yksinkertaiset niistä tuli. Tavoittelin logoon vähän suuren maailman ilmettä (ja toisaalta myös en vielä osaa käyttää Gimpiä niin monipuolisesti kuin olisin halunnut.)
Jos et vielä ole Ravelryssä, niin ota vuoronumero, jonotus kestää noin muutaman viikon. Olikos se nyt toukokuussa, kun jonotusta ei enää pitäisi olla, eli tunnukset saa silloin heti. See ya!
Ja joku varmaan ihmettelee kun olen karsinut linkkilistani pois. Remontoin blogiani rankalla kädellä(ni), eli on vielä auki, laitanko linkkilistan, vai joitain linkkejä joihinkin rinkeihin tms. Finnish crocheters- rinki Ravelryn ulkopuolella on mietintämyssyssä.

Liity Ravelryssä jo tänään: )

All this talking was about the Ravelry group "Finnish crocheters" founded by Suolaaja and about these banner and button I have designed by using Gimp. See ya in Ravelry!

2 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Kutsun sain Ravelryssa ja kyllähän mä mukaan lähdin! Kiva blogi sulla, vasta tänne eksyin ringin kautta!

Suolaaja kirjoitti...

Kiitos, ja kiva kun liityit!! Nyt vasta liityin tuohon neuleblogirinkiin kun on jotain neulottuakin:)