5.10.07

Villatakki nappia vaille


Kuvasta voi tunnistaa villatakin. Tämä tuli valmiiksi kaksi päivää sitten. Katsotaan millainen nappi löytyy. Tarvitsisin mallin joka ei ole raskaana ja on nainen. Ja aina kun olen kuvaamassa, on joko aamu tai yö, eikä tietenkään juuri sillloin satu olemaan ketään kylässä. Miehen päällä taas naisen vaatteet näyttävät no, jotenkin miehekkäiltä, esim kun kokeilin ponchoa miehelle, hän totesi näyttävänsä huuliharppukostajalta. Tätä villatakkia en edes yrittänyt. Ja taas jättimasun päällä takin "idea" vähän katoaa. Olkoonkin että tämä malli on lyhyt ja kieltämättä asettuu sopivasti jättiläiskurpitsaa muistuttavan mahan yläpuolelle.
Tämä on siis ensimmäinen neulomani villatakki. Olin yllättynyt kappaleiden yhdistämisen tuskallisuudesta. Etsin Käspaikasta ohjeita kappaleiden yhdistämiseen. Tapoja on hirveästi. Päädyin virkkaamiseen, koska se vaikutti helpoimmalta. Ja saumoista tulikin ihan siistit.
Seuraavaksi suunnitelmissa on vihreä palmikkopipo. Ja neuloen taas. Täytyy käydä ostamassa sukkapuikot kokoa 7. Langathan on jo valmiina. Vihreää Alfaa. Taas uusi lanka. Ainakin vaikuttaa mukavan villaiselta :)

Ei kommentteja: