15.3.08

Kanervan kassi ja vähän muuta

Kerroin Ravelryn virkkausryhmästä vähän aikaa sitten. Ajattelin sitä perustaessani, että olisi tosi mahtavaa, jos saan mukaan 25 jäsentä. Tämä jäsenmäärä oli täynnä heti seuraavana aamuna kun avasin koneen. Nostin rimaa, ja lupasin arvonnan kun 100 jäsentä olisi täynnä. Satunnaislukugeneraattori arpoi luvun 36, joka näytti Kanervaa. Halusin antaa jonkin henkilökohtaisen palkinnon, eli kävin tutustumassa Kanervan blogiin ja Ravelryn kuvagalleriaan. Kanervan lempivärit, vihreä, ruskea ja oranssi inspiroivat minuakin. Ja toisaalta myös Markan herkkukassi. Ja tämä kommentti... Eli Kanerva tarvitsi ilman muuta kassin joka on tehty jämälangoista. Koska sopivia jämälankoja ei meinannut olla valmiina, mistäs muualta niitä saa kuin lankakaupasta tietenkin. Mielessä oli vahvasti tuossa vaiheessa joku vihreän ja ruskean sekoitus oransseilla mausteilla. Yhtäkkiä kauppojen vihreät langat näyttivät kadonneen. Ihan vääriä sävyjä tai tyhmiä materiaaleja. Keräsin sieltä sun täältä, tässä kohdassa kohtasin salamarakkauteni, eli Létt-Lopin. Sitä tässä kassissa onkin kaikkein eniten.


Tässä kassi ulkona kuvattuna, matkalla postiin. Sävyt hehkuvat kauniisti talven valossa.


Kanervan kassi / Bag for Kanerva

Virkattu, koukku 5mm / Crocheted, hook 5mm(H)

Langat/Yarns: Istex: Létt-Lopi, Novita: 7-veljestä & Nalle, Gjestal: Janne & Maija


(ja sitten yksi merinon ja silkin sekoitus(?), jota olen käyttänyt nallepipossa, ihana lanka ja kaunis väri, mutta nimi on hukassa)


Laitoin pakettiin vielä tällaista vihreää Madame Tricot-virkkauslankaa, joka on vähän samanlaista kuin Kotiväki. Ostin samalla itsellenikin tätä pari kerää, ideana tehdä tästä ja Kotiväestä joku vauvan slipari tai kesähattu...

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Kiitos valtavasti!

Markka kirjoitti...

Huiman kiva kassi!
Täydelliset värit, hmm. Pitäisiköhän tehdä itekin toisen värinen laukku vielä?

Anonyymi kirjoitti...

No on kyllä upea kassi! Heti inspiroiduin!

Suolaaja kirjoitti...

Kanerva: ole hyvä:) Projekti kyllä tuotti suunnattomasti iloa itselleni monin tavoin. Ja oli oikein hauska tutustua blogiisikin.

Markka: Kiitos! Kassivimma jyllää, arvaas mitä itse tällä hetkellä teen:)

Heinis: Kiitos! Keväistä inspiraatiota ilmassa:)

Maija kirjoitti...

Oiii kuin kaunis kassi! Värit ovat upeat.

Suolaaja kirjoitti...

Kiitos Maija!