19.3.08

Rairai raitaa

Virkkasin raitoja, aloitin heti uusia, kun olin saanut Kanervan kassin postiin. Nämä ovat sileäreunaisia, vähän tylsempiä kuin edellisessä kassissa. Tykkään enemmän niistä v-tyylin raidoista. No en valita, sillä nämä värit saavat sielun laulamaan tai ainakin hyräilemään.



Olen myös mietiskellyt lankojen värjäysasioita. Enemmän ja enemmän houkuttelee kokeilla kasvi- yms. värjäystä. Kysymyksiä herättää ainesten varastointi kerrostalossa, ja tietysti värjäysastioiden säilytys ja muut käytännön ongelmat, kuten hajut. Se selviää tietysti kokeilemalla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko värjäillä parvekkeella? Ei irtolevyllä keittämistä kai voida grillaamiseen rinnastaa, mikä kai on parvekkeella kiellettyä vai onko? Sisustusohjelmissa ainakin laittavat grillejä partsille.

Suolaaja kirjoitti...

Enpäs ajatellutkaan parveketta. Voisi juuri tuon hajun takia olla hyvä vaihtoehto. Sitten taas vesien kanssa vähän hankala. Irtolevyn varmaan voi hyvin laittaa. Siinähän vois kesällä kokkailla ruokaakin. :)

santra kirjoitti...

Kiitos viestistä sähköpostiini. Tunnutkin olevan tosi monipuolinen kädentaitaja! Se käy kyllä ilmi blogistasikin. Niiden tietojen perusteella, joita kerroit yritän nyt keksiä jotain pakettiin laitettavaa, joka ilahduttaisi sinua. Toivottavasti onnistun eikä miettimiseen mene kovin kauaa. Aurinkoista maaliskuuta. :)