12.12.06

Blogeissa opittua

Blogeja vilkuilleena olen törmännyt moniin minulle uusiin asioihin. Kuten siihen, että nukkekotiharrastus on niin suosittua. En tullut ajatelleeksi, että myös vain yhden huoneen voi sisustaa. (On nimeltään "Roombox".) Tai vaikkapa pienen kuistin, niinkuin HobbyPointin ikkunassa oli jokunen päivä sitten. Siinä oli ihanat mustat rautaiset puutarhakalusteet ja pieniä laattoja jne. Harmi, ettei ole kuvaa siitä. Olisikohan jollakulla? Ihania juttuja on mm. Ninnalla, Syysunelmalla, Minnealla ja monella muulla, blogilistan nukkekotiosastolla. Syysunelmalla on laaja lista nukkekotiblogeja.


Toinen ihmetys on ATC-korttivaihto. Hyvää tietoa on esim. Hiekkaoliivissa. Paljon korttiasiaa myös Anskun kammarissa. Sieltä selviää mm. mitä ovat TeaBag folding ja Iris Folding... Ja minä kun en muka ollut kiinnostunut paperiaskartelusta. En meinannut saada unta, kun mietin millaisia kortteja tekisin.


Sitten asia erikseen on nämä syötteet, joita on niin monen sivuilla, atom, rss... (se sitefeed-homma) . En jaksa niitä vielä sen syvällisemmin. Paljon hauskempaa on seikkailla uusissa maailmoissa. Kuten aina niin kuumissa neuleblogeissa. Kyllä ihmiset on taitavia! En tiennyt sitäkään, että neulominen on niin suosittua. Tunnen ehkä noin yhden neulojan, eli mummon. Itselläni on takana pari puseron hihaa ja muutama yleensä keskeneräinen sukka. Se vielä puuttuisi, että alkaisin heilutella puikoilla ohutta pitsineuletta. Tuolla omalla blogilistallanikin on jokunen neuleblogi joita ihailen.


Pakko avautua vielä taikina-asiaa: eli totaalinen taikinafloppi tuli eilen, kaikki väkerrykset räjähtivät tai halkeilivat uunissa piloille. Siellä meni nukkekoti-inspiraatiot, kuten täytekakku ja paprikat sekä pari joulukoristetta. Syynä oli se, että ne olivat yön yli pöydällä, ja vasta aamulla laitoin liian kuumaan uuniin. Taikinaa on vielä jääkaapissa, katsotaan tuleeko siitä mitään...


Ei kommentteja: