10.12.06

Enkeleitä suolataikinasta



Tässä on suolataikinaenkeli kuusenkoristeeksi. Maalasin enkelin ensin ruskealla ja sitten pronssinvärisellä vesivärillä.




Tämä enkeli soittaa jotain, tarkoitus oli tehdä kitara, sitten siitä tulikin viulu, mutta jousen toteuttaminen olisi ollut aika hankalaa, joten joku mielikuvitussoitin on kyseessä. Katsotaan maalaanko koko enkelin vielä uudestaan akryyliväreillä. Ihan tyytyväinen en ole näihin värivalintoihin. Helma on saatu kupruille laittamalla foliota väliin paiston ajaksi. Näin mestarillista ideaa en tosiaan keksinyt omasta päästä, vaan se löytyi Multihobbies-sivulta. Tutustumisen arvoisia vinkkejä taikina-askarteluun.



Vaaleanpunainen lukutoukka Jouluevankeliumin kimpussa. Tässäkin helma aaltoilee folion avulla. Enkelin kasvot on maalaamatta, en tiedä jättäisinkö ne noin. Aika rauhallisen näköinen ilme kyllä on. Hiukset on puristettu valkosipulinpuristimen läpi, tämä kikka on varmaan monelle tuttu, ei kylläkään minulle, joka kuulin tästä vasta äskettäin. Taikina kuivuu helposti niin ohuina nauhoina, joten kannattaa pitää vesiastiaa vieressä, johon kastaa sormiaan välillä.

Ei kommentteja: