25.2.07

Viherhattu ja kaksi pipoa

Innostuin virkkaamaan muutamia hattuja. Tässä kolme viimeisteltyä. Kukat vielä puuttuu vihreästä ja alimmasta, kirjavasta piposta. Isä ei ehkä halua virkattua kukkaa pipoonsa.

Tämä vihreä hattu on Cool Flammea. Käytin kympin koukkua. Halusin vähän lieriä tähän, enemmänkin voisi olla, mutta sitten loppui lanka, enkä jaksanut lähteä ostamaan sitä lisää, joten saa kelvata näin. Hattu näyttää päässä oikein hauskalta, en vain löytänyt mallia, joka olisi suostunut kuvattavaksi :)


Isälle virkkasin tällaisen "asiallisen" ei niin troopiikkisävyisen pipon. Lankana on tummanvihreää Floricaa ja tummanruskeaa Nallea yhdessä. Koukku oli kokoa 4,5. Tähän meni kaksi iltaa. Mielestäni lankayhdistelmä toimii hyvin, kivat värit ja helppo virkata.

Tämä hippipipo on Inkaa, joka on ihanan paksu lanka. Pipon virkkausennätykseni meni rikki: 45 min! Väreistä saa olla mitä mieltä haluaa:) Tästä samasta langasta on tekeillä haarukkavirkkauksena jonkinlainen hartiahuivi. Haarukoimalla saisi aikaan ihania torkkupeittojakin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja pipoja, tuo lierillinen varsinkin on hauska. Mäkin virkkailin tässä jo hellehattua itselleni kun löysin kivan ohjeen =) Hyvin sopii tosiaan nuo Florica ja Nalle yhteen, ei näytä yhtään kirjavalta.

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, haastoin sinut blogissani hauskaan juttuun.. ;)

Suolaaja kirjoitti...

Vastailen Elsan haasteeseen heti kun ehdin =)Noista pipoista tulisi jo ainakin 3 asiaa =)Minäkin ajattelin "haastaa" Elsan tropiikkitäkkiin ainakin yhdellä palalla =)Lisätietoja Aman virkkausnurkasta...

Anonyymi kirjoitti...

joo, taidan jättää taikataikina leipomukst sulle :D Mulla meni hermot ! Blogissa vähän juttua.

Suolaaja kirjoitti...

Voi Kati, huippua, että olet tehnyt suolataikina-askarteluja! Ja ne ovat hauskannäköisiä, varsinkin maalattuina. Käykää ihmeessä katsomassa myös hienoa huivia, jonka Kati sai valmiiksi =)