14.1.08

"You make my day" - kukkasia



Sain kukkakimpun Saviruukunpalasien Marilta. Se piristi ja ilahdutti todellakin! Mutta kenelle itse antaisin kukkasia ja millä perusteella? On niin paljon inspiroivia blogeja ja niin monelta eri alalta. Osa on uudempia tuttavuuksia , ja osa on sellaisia, joissa olen käynyt jo vähän kauemman aikaa kurkkailemassa. Suurin osa on jo saanut näitä kukkasia ennestään jo ison kasan, mutta kukkiahan ei voi olla koskaan liikaa:)

I got some flowers from Mari. Thank you thank you thank you!

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."


Tässä kukkien saajat aakkosjärjestyksessä.

Kukkakuvia etsiskellessäni löysin kaksi kuvaa, jotka halusin laittaa tähän teitä ilahduttamaan. Ihan ylinnä kuvassa parvekekukkasiani toissa kesältä. Ja tässä alhaalla on pajukukkanen väännelty omin pikku kätösin.
Ihanaa kun päivät pitenee ja kohta voi alkaa suunnitella kaikkia kivoja kesäjutskia parvekkeelle. Meille parveke on niinkuin olohuone, jos sen vaan jaksaa laittaa kuntoon. Viime kesänä laitoin vain muutaman kukkasen ja kalusteitakaan ei juuri ollut. Toissa kesänä parveke kukoisti. Tänä kesänä aion taas vähän panostaa enemmän.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos =)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kukkasista. Liitän linkkisi sivulleni. Päivitän sivujani lähiaikoina, kunhan ehdin. Otan suolataikinareseptin ja kokeillaan hoitolapsien kanssa kevään mittaan. On se mulla jossain ennestäänkin, mutta tässä sinun sivulla helposti saatavilla :)Karamelliväreillä en aikasemmin olekkaan värjännyt näitä. Kiitos vinkistä. Ja pajukukkakin hauska!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kukkasesta!

Anonyymi kirjoitti...

...siis kukkasesta kiitti Tuija, jolla on ongelmia Bloggeriin kirjautumisessa...

Suolaaja kirjoitti...

kasil: ole hyvä:)

Selma: Kiitos linkityksestä. Ja kiva jos suolataikinainspiraatio iskee:) Tuossa sivuni laidalla on suolataikina-aiheisia juttujani lisää ja myös mielenkiintoisia ulkomaisia suolataikinalinkkejä.

Ole hyvä Tuija:)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kukkasesta,jolla yllätit minut iloisesti ja piristit päivääni.Halaisin,jos ylettyisin.No lähetän virtuaalihalin ainakin!

Suolaaja kirjoitti...

Kiitos Famu itsellesi! Halauksesi lämmitti oikein mukavasti!!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Kiitokset kukkasista tulevat viiveellä, mutta ovat silti lämpimät. Saan tässä samalla tutustua sinun blogiisi kukkakesää odotellessa.

Hallatar kirjoitti...

Oi, en ollut huomannutkaan tätä!
Kiitokset näin jälkijunassa!
Paree myöhään kuin ei milloinkaan. =)