18.1.07

Kuulumiset

Ihania uutisia, eli sain äidiltä yllätyslahjaksi hienon digikameran! Kiitos äiti!!!! Enää ei tarvitse lainailla toisten kameroita, jipii! Olen jo kokeillut ottaa kuvia, mutta en ehdi vielä laittaa niitä tänne blogiin. Toivottavasti tämän illan aikana onnistuu. Tämä kevät tulee olemaan muutenkin melko kiireinen, mutta toisaalta askartelut ja käsityöt tuovat mukavaa vaihtelua ja piristystä.

Tarkoitus on näyttää seuravaaksi muutamia kuvia, ja esitellä pieniä oivalluksia väreistä. Olen ostanut kokeeksi muutamia lankoja, lähinnä värien perusteella. Niistä olen virkkaillut erilaisia pyörylöitä ja neliöitä. Olen melko tyytyväinen valittuihin väreihin, rakastan runsasta värimaailmaa, tulee tunne, että silmillä voi syödä. Mutta kuvia myöhemmin, toivottavasti jo illalla.

Loppuviikolla suuntaan ensimmäistä kertaa pajunpunonnan alkeiskursseille. Tarkoitus on dokumentoida sen tuotoksia viikonloppuna. Kurssi jatkuu muutamia kertoja, joten toivon mukaan saan esitellä jatkossa joitakin pajunpunontatöitä.

Ei kommentteja: