8.1.07

Linkeistä

Olen lisännyt blogiini joitakin virkkauslinkkejä. Mukana on perinteisiä malleja käsittäviä sivuja, sekä erikoisempia vapaavirkkaussivuja. Tällä hetkellä mukana on englanninkielisiä sivuja, sekä jokunen ranskankielinen. En juurikaan osaa ranskaa, mutta sitähän oppii helposti mieluisan aihepiirin parissa :) Linkkiehdotuksia otetaan vastaan! Myös miesten virkkaus- ja neulontasivut huomioidaan!

Tällä hetkellä suomalaiset ja ulkomaiset linkit ovat samassa listassa. Järjestelen listoja uudelleen aina kun ehdin ja keksin jonkin järkevän luokittelutavan. Myös rajanveto askartelun, taiteen ja käsitöiden välillä on vaikeaa, joten olen muodostanut listat ihan "fiilispohjalta".

Lasten askartelusivut kiinnostavat myös, ehdottakaa niitäkin!

Mielellään sivuja, joilla on erityisen paljon mainoksia yms, en linkitä. Poistin harkinnan jälkeen myös englanninkielisen WhatNotToCrochet-sivun linkin, sillä arvelin sen sisällön voivan loukata jotakuta. Sivun ideana on, että lukijat lähettävät kuvia löytämistään "kammottavista" virkkausmalleista, joita yhdessä haukutaan. Olisi ihan ok, jos sinne lähetettäisi omia epäonnistuneita tai muuten outoja tuotoksia (muovikassivirkkaukseni esim.), mutta sivulle lähetetään kuvia muiden töistä. Vaarana on, että esim. lapset loukkaantuvat oikeasti, tai joku joka sydänverellään virkkaa jotakin mielestään hienoa... Sinänsä sivuilla on hauskoja kuvia ja erikoisia virkkausaiheita, jos tätä ei ajattele kiusaamisnäkökulmasta, eikä sivuja varmaankaan siinä mielessä ole tehtykään, vaan huumorilla, luulisin.

Ei kommentteja: