3.1.07

Hyvää uuttavuotta 2007!

Pitkäksi venähti päivitys, Suolaaja on lomaillut ja ilahduttanut ystäviään moninaisilla kädentuotoksilla. Sivupalkissa näkyy uudet innostuksen kohteet; nyt on aika keräillä materiaalia ensi joulun tuotoksia varten. Joulukuusenkoristeetkin myydään puoleen hintaan, pakko tunnustaa, että olen hankkinut joitakin kuusenpalloja ja piparimuotteja (!) ensi jouluksi. Askarteluja varten olen ostanut liimapyssyn panoksineen, värejä ja muuta tarpeellista. Nyt vaan odottelemaan, että kävyt kuivuisivat liimauskuntoon.

Toteutin jokunen päivä sitten idean kuivata käpyjä uunissa. Levitin ne leivinpaperin päälle pellille ja laitoin lämmön n.150 asteeseen. Kävyt alkoivat kuivua mukavasti, mutta samalla asuntoon levisi todella voimakas paistettujen käpyjen tuoksu, joka aiheutti loppuillaksi astmaoireet koko perheelle. Tyydyn jatkossa kuivailemaan käpyjäni verkkopussissa patterin nuppiin ripustettuna, kunnes keksin paremman tavan.

Jättimäinen käpykranssini muuten pääsi hyvään kotiin, ihanan suuren vastavalmistuneen omakotitalon oven päälle. Harmi, että en tullut ottaneeksi kuvaa.

Ei kommentteja: