8.1.07

Muovikasseista





Eilinen vierähti enimmäkseen virkkaussivuja kolutessa ja myös virkatessa virkkauskoulua, osittain kummissa kokeiluissa - eli muovikasseja suikaloidessa ja niin edelleen. Aijai kun sattuu vieläkin sormiin. Idea hommaan tuli täältä.

Yksi muovikassi riittää suikaloituna todella pieneen alueeseen, joten työhön uppoaa yllättävän paljon kasseja. Tällä hetkellä tuloksena on sirkustaiteilijan uimalakki tms. Katsotaan mitä siitä syntyy. Innostuin nimittäin vapaavirkkaamaan... Jos lopputuloksesta haluaisi vähänkään jotakin järkevää, kannattaisi huolellisesti suunnitella värit ja toteuttaa työ hyvässä järjestyksessä. Tekotapaa voisi käyttää ehkä rantakassiin tms. Kovin paksuja suikaleita ei kannata leikata, sillä ne eivät näytä mielestäni hyvältä. Muovikassien materiaaleissakin on eroja, "kauneinta" pintaa sain aikaiseksi Sokoksen ale-kasseilla ja Lindexin kasseilla. Jälki on ihanan kumimaista ja joustavaa. Käytin 10-koon koukkua tähänkin. Ohjeet näppärään suikalointiin täältä. Pahoittelut kuvien laadusta.

2 kommenttia:

*Itkupilli* kirjoitti...

Mä oon ollut joskus himovirkkaaja mutta viimeaikoina se on jäänyt vähemmälle...tätä muovikassivirkkausta ole jo pitkää halunnut kokeilla, muistan 70-luvulta maitopusseista virkatut huussinmatot.

Suolaaja kirjoitti...

Muovikassivirkkausta voisi kehitellä... Materiaalia pitäisi vaan olla niin paljon, ja meillä näyttää olevan vaan ihanan keltaisia alepan kasseja. Minä olisin lähinnä kiinnostunut herkku pastellin sävyistä, sellainen mielikuva minulla on tästä muovikassivirkkauksesta. Voisi suunnitella maton, jossa olisi joku selkeä kuva, kuten apina tai joku japanilainen hahmo tms. En kauheasti tunne "japanityyliä", mutta jotenkin sellainen idea minulla on näistä. Mistähän saisi niin paljon muovia? Ja onkohan siinä ekohenkisesti ajatellen mitään järkeä? Blogissasi oli paljon inspiraation lähteitä ja hienoja kollaaseja ja virkkauksia! Pitääpäs koluta siellä lisää kun ehtii. Käykää kaikki katsomassa ja herkuttelemassa visuaalisesti!